Viredaholms Säteri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Viredaholms Säteri Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Viredaholms Säteri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Viredaholms Säteri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Viredaholms Säteri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-07-22. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Viredaholms Säteri Aktiebolag ska trivas.

Viredaholms Säteri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta och driva hotell och konferensanläggning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Viredaholms Säteri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Viredaholms Säteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Viredaholms Säteri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0390-31142.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Davidsson, Lars Åke Gunnar -Widegren, Lars Johan.

De som är på något sätt har med Viredaholms Säteri Aktiebolag är Davidsson, Lars Åke Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Widegren, Lars Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Agneta Anna Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Viredaholms Säteri Aktiebolag har 556261-2043 som sitt organisationsnummer.