Tomten & Trollet Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556262-2414 är organisationsnummer för bolaget Tomten & Trollet Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tomten & Trollet Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Tomten & Trollet Aktiebolag finns i.

Tomten & Trollet Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-06-27 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tomten & Trollet Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Tomten & Trollet Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tomten & Trollet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tomten & Trollet Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0390-41393 eller genom brev på följande adress:
Braheg. 49, 563 32, Gränna

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av polkagrisar och presentartiklar samt screentryckeri på textilvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tomten & Trollet Aktiebolag och det är Grossmann-Madsen, Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Grossmann-Madsen, Ida Lena Elisabet som är född 1952 och har titeln Suppleant, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,