Göpe Fastigheter Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Göpe Fastigheter Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Göpe Fastigheter Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Göpe Fastigheter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Göpe Fastigheter Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Göpe Fastigheter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-161771.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Göpe Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Göpe Fastigheter Aktiebolag har idag 556262-5524 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Göpe Fastigheter Aktiebolag

Bolaget skall uppföra, äga och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

I Göpe Fastigheter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Göran Bertil som är född 1951 och har titeln VD, Pettersson, Göran Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlstein, Harriet Margitta C som är född 1949 och har titeln Revisor, .