DNC Automation Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter DNC Automation Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar DNC Automation Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1985-08-28 så har DNC Automation Aktiebolag varit registrerat. Idag är DNC Automation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med DNC Automation Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med DNC Automation Aktiebolag så kan ni göra det på 036-390925.

Bolaget skall inka industriell databehandling, utveckling, konsultationer och tillverkning samt handel med fastigheter och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kull, Anna Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Mild, Catrine Eva Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Sandström, Anne Maria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Tivelius, Lars Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Firman tecknas två i förening av -Kull, Anna Margareta -Mild, Catrine Eva Maria -Sandström, Anne Maria .

DNC Automation Aktiebolag har 556263-1860 som sitt organisationsnummer.