Färskvarugruppen AL Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556267-3995 är organisationsnummer för bolaget Färskvarugruppen AL Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Färskvarugruppen AL Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Färskvarugruppen AL Aktiebolag finns i.

Färskvarugruppen AL Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-11-18 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Färskvarugruppen AL Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Färskvarugruppen AL Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Färskvarugruppen AL Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Färskvarugruppen AL Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-318530 eller genom brev på följande adress:
Frysv. 8, 556 52, Jönköping

Bolaget skall bedriva handel med färskvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Färskvarugruppen AL Aktiebolag och det är Ekstrand, Lars Magnus som är född 1964 och har titeln VD, Claesson, Kjell Olov som är född 1950 och har titeln Vice VD, Ekstrand, Lars Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Kjell Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnerling, Lars Göran som är född 1952 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorJagner, Harald Clifford som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,