Glasögonbutiken i Vätterstad Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva handel inom optikerbranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Glasögonbutiken i Vätterstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Glasögonbutiken i Vätterstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1985-12-10 så skapades Glasögonbutiken i Vätterstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Glasögonbutiken i Vätterstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Glasögonbutiken i Vätterstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556267-6659 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Glasögonbutiken i Vätterstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Glasögonbutiken i Vätterstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-141515 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Glasögonbutiken i Vätterstad Aktiebolag är Sunbring, Carl-Peter Erland som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Winberg, Dan Lars Åke som är född 1941 och har titeln Suppleant, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisor, Persson, Mats Tobias som är född 1978 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .