ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag

Jönköpings län

Information

ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1986-01-16. Men sedan 1986-01-01 så har ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kompanig. 5, 553 05, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-188989.

Jönköping arbetar för att bolag som ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellström, Björn Olav Gunnar -Mellberg, Johan Bertil.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag och det är följande personer, Adolfsson, Per Håkan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Björn Olav Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellberg, Johan Bertil som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordensten Hellström, Anna Maria L som är född 1958 och har titeln Suppleant, Peterson, Lars Eskil som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för ADIB, Adolfsons Industribyggen Aktiebolag är 556268-4695.