G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag

Jönköpings län

Information

G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag är en verksamhet som finns i Jönköping. I G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bakolas, Vasilios som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Junvik, Inger Linnea som är född 1952 och har titeln Suppleant, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag på telefon 036-371414.

Bolaget skall bedriva konferens-, friskvårds-, undervisnings-, författarverksamhet och företagsutveckling inom psykologi samt handel med presentartiklar även idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

G P I Vasilis Bakolas Aktiebolag har 556272-1448 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.