Ekwurtzels Kläder Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Ekwurtzels Kläder Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Ekwurtzels Kläder Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ekwurtzels Kläder Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ekwurtzels Kläder Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-07-22. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Ekwurtzels Kläder Aktiebolag ska trivas.

Ekwurtzels Kläder Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med kläder, uthyrning av bilar och butiksinventarier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekwurtzels Kläder Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Ekwurtzels Kläder Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Ekwurtzels Kläder Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-710279.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ekwurtzels Kläder Aktiebolag är Rosell, Per-Uno Magnus som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Kristina Maria Margret som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Boiardt, Adam Kristian som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Ekwurtzels Kläder Aktiebolag har 556280-2099 som sitt organisationsnummer.