Ateljéteknik Bengt Nilsson Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556282-6874 är organisationsnummer för bolaget Ateljéteknik Bengt Nilsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ateljéteknik Bengt Nilsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Ateljéteknik Bengt Nilsson Aktiebolag finns i.

Ateljéteknik Bengt Nilsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-09-11 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ateljéteknik Bengt Nilsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Ateljéteknik Bengt Nilsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ateljéteknik Bengt Nilsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ateljéteknik Bengt Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-144075 eller genom brev på följande adress:
Alängsv. 7, 561 46, Huskvarna

Bolaget skall bedriva produktion av media- och reklammaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ateljéteknik Bengt Nilsson Aktiebolag och det är Nilsson, Bengt Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Klang Nilsson, Maj Wailert M som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lidhed, Tage Rune som är född 1941 och har titeln Revisor, Lidheds Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,