Rennenkampff & Partner Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556286-6615 är organisationsnummer för verksamheten Rennenkampff & Partner Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rennenkampff & Partner Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Rennenkampff & Partner Aktiebolag finns i.

Rennenkampff & Partner Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-11-05 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rennenkampff & Partner Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Rennenkampff & Partner Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rennenkampff & Partner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edle v Rennenkampff Paulsen, Andrea -Edle von Rennenkampff, Katarina M -Paulsen, Ewert Matthias

Vill ni komma i kontakt med Rennenkampff & Partner Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-186226 eller genom brev på följande adress:
Swedenborgsg. 34, 554 48, Jönköping

Bolaget skall bedriva patent- och varumärkesverksamhet samt därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Rennenkampff & Partner Aktiebolag och det är Edle v Rennenkampff Paulsen, Andrea som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Edle von Rennenkampff, Katarina M som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsen, Ewert Matthias som är född 1944 och har titeln Suppleant, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,