Hovslätts Kullar AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av lös (t.ex. konst och antikviteter) och fast egendom, fastigheter och byggnadsverksamhet, värdepapper samt konst och antikviteter både inom och utom riket ävensom härmed förenlig verksamhet. Företaget skall också driva konsult- och mäkleriverksamhet inom ovanstående områden samt köp, försäljning, import, export och tillverkning inom farmaceutisk och hälsokostindustri.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hovslätts Kullar AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Hovslätts Kullar AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1987-01-21 så skapades Hovslätts Kullar AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Hovslätts Kullar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-01

556292-0172 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Hovslätts Kullar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Hovslätts Kullar AB så går det att nå dem via telefon på 036-318585 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekblad, Ralf Leopold

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hovslätts Kullar AB är Ekblad, Ralf Leopold som är född 1956 och har titeln VD, Ekblad, Ralf Leopold som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblad, Erik Leopold som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblad, Lisa Johanna som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.