Produco Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Produco Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Produco Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Produco Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Produco Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-29. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Produco Aktiebolag ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av värdepapper, konsultationer i företagsledningsfrågor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Produco Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Produco Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Produco Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-190030.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Adamson, Rolf Ola Torbjörn.

De som är på något sätt har med Produco Aktiebolag är Adamson, Rolf Ola Torbjörn som är född 1943 och har titeln VD, Adamson, Rolf Ola Torbjörn som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Adamson, Ove Osvald som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Adamson, Stig Ola Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Adamsson, Mimmi Ing-Marie Elisabeth som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Peterson, Lars Eskil som är född 1947 och har titeln RevisorBjörklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Produco Aktiebolag har 556292-3002 som sitt organisationsnummer.