Gränna Bensin & Service Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Gränna Bensin & Service Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I Gränna Bensin & Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vadsten, Bernt Karl Ove som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Vadsten, Lars Karl Johan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Vadsten, Tore Karl Henrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rydberg, Karl Axel Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, Lennevi, Mats Olof som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gränna Bensin & Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gränna Bensin & Service Aktiebolag på telefon 0390-41176.

Bolaget skall driva bensin- & servicestation, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gränna Bensin & Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gränna Bensin & Service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gränna Bensin & Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gränna Bensin & Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gränna Bensin & Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Gränna Bensin & Service Aktiebolag har 556297-1431 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.