Hans Hallquist Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556297-8345 är organisationsnummer för företaget Hans Hallquist Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hans Hallquist Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Hans Hallquist Aktiebolag finns i.

Hans Hallquist Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-05-06 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hans Hallquist Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hans Hallquist Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hans Hallquist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hans Hallquist Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-712899 eller genom brev på följande adress:
Ö. Storg. 6, 553 21, Jönköping

Bolaget skall bedriva tandvårdsverksamhet, handel med värdepapper och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hans Hallquist Aktiebolag och det är Hallqvist, Hans Eric som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallqvist, Irena Barbara som är född 1956 och har titeln Suppleant, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Peterson, Lars Eskil som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,