Aktiebolaget Transitoagenturer

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av oljor och maskinförnödenheter, förvärva och förvalta aktier samt konst och galleriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Transitoagenturer vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Aktiebolaget Transitoagenturer ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1987-06-15 så skapades Aktiebolaget Transitoagenturer och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Transitoagenturer har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Transitoagenturer är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556299-8459 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Aktiebolaget Transitoagenturer Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Transitoagenturer så går det att nå dem via telefon på 036-124603 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Transitoagenturer är Arfalk, Lars Erik som är född 1945 och har titeln VD, Arfalk, Lars Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.