Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag är ett bolag som finns i Jönköping. I Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grytberg, Hans Gustaf som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Grytberg, Eva Gull-Britt Anita som är född 1952 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Claesson, Ola Bengt Axel som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag på telefon 036-137330.

Bolaget skall bedriva försäljning av present- och bosättningsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Grytberg, Eva Gull-Britt Anita -Grytberg, Hans Gustaf

Presenthörnan i Huskvarna Aktiebolag har 556300-4158 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.