Boestad Management AB

Jönköpings län

Information

Boestad Management AB är en verksamhet som finns i Jönköping. I Boestad Management AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Boestad, Stig Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Boestad, Ulla Gunbritt Linnéa som är född 1942 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Odqvist, Martin Erik som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Boestad Management AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Boestad Management AB på telefon 070-5746262.

Bolaget ska långsiktigt förvalta eget kapital.

Idag är Boestad Management AB av bolagstypen Aktiebolag.

Boestad Management AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Boestad Management AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Boestad Management AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Boestad Management AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Boestad Management AB har 556306-6173 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.