Videofilmcenter i Småland Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Videofilmcenter i Småland Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Videofilmcenter i Småland Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1987-11-19 så har Videofilmcenter i Småland Aktiebolag varit registrerat. Idag är Videofilmcenter i Småland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Videofilmcenter i Småland Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till STORGATAN 20, 573 32, Tranås. Vi ni istället prata med Videofilmcenter i Småland Aktiebolag så kan ni göra det på 0140-12181.

Bolaget skall bedriva uthyrning av videofilmer samt idka annan därmed förenlig verksamnhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kapasi, Sultan Ahmed som är född 1953 och har titeln VD, Kapasi, Sultan Ahmed som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kapasi, Nomanali som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av verkställande direktören avseende löpande förvaltningsåtgärder trots att styrelsen inte är behörig. Styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. Ordförande saknas. .

Videofilmcenter i Småland Aktiebolag har 556312-6951 som sitt organisationsnummer.