Berth Larsson Instrument Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Berth Larsson Instrument Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Berth Larsson Instrument Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Berth Larsson Instrument Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Berth Larsson Instrument Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Berth Larsson Instrument Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Berth Larsson Instrument Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ljungv. 26, 560 27, Tenhult men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-91716.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Berth Larsson Instrument Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Berth Larsson Instrument Aktiebolag har idag 556313-7115 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson Mendoza, Adriana -Larsson, Berth Tommy är den som för stunden ansvarar för Berth Larsson Instrument Aktiebolag

Bolaget skall driva teknisk konsultverksamhet inom området styr- och reglerteknikmed inriktning på prcessindustrier samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Berth Larsson Instrument Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson Mendoza, Adriana som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Berth Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, John Torsten som är född 1949 och har titeln Suppleant, Grimäng, Anna Viktoria Margareta som är född 1974 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .