Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-12-21. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av entreprenadmaskiner och entreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag är Wännerstam, Evert Filip som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wännerstam, Ulla Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Wännerstams Vägentreprenad Aktiebolag har 556314-2966 som sitt organisationsnummer.