JIO-Möbler Aktiebolag

Jönköpings län

Information

JIO-Möbler Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I JIO-Möbler Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkerblad, Claes Peter Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Jan Peter som är född 1973 och har titeln Suppleant, Claesson, Pär Anders Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JIO-Möbler Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JIO-Möbler Aktiebolag på telefon 036-317550.

Bolaget skall bedriva möbeltillverkning, handel med aktier och värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JIO-Möbler Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

JIO-Möbler Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JIO-Möbler Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JIO-Möbler Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JIO-Möbler Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JIO-Möbler Aktiebolag har 556314-5597 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.