OERTLI GEPA Aktiebolag

Jönköpings län

Information

OERTLI GEPA Aktiebolag är en verksamhet som finns i Jönköping. I OERTLI GEPA Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Göran Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Oertli, Paul Junior som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Oertli, Thomas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Peterson, Lars Eskil som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med OERTLI GEPA Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå OERTLI GEPA Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva försäljning av skärande verktyg, maskiner och tillbehör för träindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är OERTLI GEPA Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

OERTLI GEPA Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

OERTLI GEPA Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och OERTLI GEPA Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OERTLI GEPA Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Göran Erik

OERTLI GEPA Aktiebolag har 556314-6215 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.