Dunarp Med. Konsult Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Dunarp Med. Konsult Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dunarp Med. Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Dunarp Med. Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Dunarp Med. Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-01-15. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dunarp Med. Konsult Aktiebolag ska trivas.

Dunarp Med. Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva medicinsk informations- och utbildningsverksamhet, medicinskt utvecklingsarbete, kliniskt arbete, försvarsmedicinsk verksamhet, hälsoupplysning, driva jordbruk, tillverka och försälja konsthantverk, medverka till aktiv fritid, bedriva fastighetsförvaltning och idka med nämnda verksamhetsområden förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dunarp Med. Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Dunarp Med. Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Dunarp Med. Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-160110.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Dunarp Med. Konsult Aktiebolag är Solheim, Gustav Folke som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Solheim, Annika Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, Sund, Arne Evert som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Dunarp Med. Konsult Aktiebolag har 556316-4705 som sitt organisationsnummer.