Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola

Jönköpings län

Information

Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola är ett företag som finns i Jönköping. I Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Hans Olof Allan som är född 1951 och har titeln VD, Hansson, Hans Olof Allan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Alriksgård, Josefin Frida som är född 1978 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola på telefon 036-371037.

Bolaget skall bedriva bilskoleverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-21 och Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Bankeryds Trafikskola har 556320-2752 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.