Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-05-03. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag ska trivas.

Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet, huvudsakligen med emballage och pappersvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-344990.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag är Larsson, Jan Olof Helge som är född 1964 och har titeln VD, Larsson, Jan Olof Helge som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars-Olov Helge som är född 1940 och har titeln Suppleant, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Pappersgrossisten i Jönköping Aktiebolag har 556323-1132 som sitt organisationsnummer.