Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 8, 563 93, Gränna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-52210.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag har idag 556323-3799 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är bolaget skall idka smides- verksamhet, mekaniska arbeten, fordonsreperationer, äga och för- valta fastighet och därmed förenlig verksamhet.

I Ölmstad Smide & Mekaniska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Bengt Göran Einar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Gertrud Linnéa Cecilia som är född 1945 och har titeln Suppleant, Antonsson, Kurt Lars Bruno som är född 1954 och har titeln Revisor, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .