Huskvarna Eltjänst Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva installation och försäljning av elektriskt marterial, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Huskvarna Eltjänst Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Huskvarna Eltjänst Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1988-05-02 så skapades Huskvarna Eltjänst Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Huskvarna Eltjänst Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Huskvarna Eltjänst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556324-2709 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Huskvarna Eltjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Huskvarna Eltjänst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-143828 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Huskvarna Eltjänst Aktiebolag är Bergström, Hans Yngve Torbjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Ulla Elsa Märta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Claesson, Pär Anders Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Karlsson, Ulf Holger som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .