Aneby Bark AB

Jönköpings län

Information

556330-1497 är organisationsnummer för bolaget Aneby Bark AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aneby Bark AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Aneby Bark AB finns i.

Aneby Bark AB har varit registrerat sedan 1988-08-18 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-11-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aneby Bark AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Aneby Bark AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aneby Bark AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aneby Bark AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Larstorp, 578 92, Aneby

Föremålet för bolagets verksamhet är förädling av träråvara och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aneby Bark AB och det är Hjalmarsson, Krister Edvard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjalmarsson, Anders Esse som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anne Ing-Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,