TeleProffs Sverige Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556330-3279 är organisationsnummer för bolaget TeleProffs Sverige Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TeleProffs Sverige Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som TeleProffs Sverige Aktiebolag finns i.

TeleProffs Sverige Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-08-29 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TeleProffs Sverige Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

TeleProffs Sverige Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TeleProffs Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med TeleProffs Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-305500 eller genom brev på följande adress:
Skifferv. 2, 553 03, Jönköping

Bolaget skall bedriva service, köp och försäljning av telekommunikationsutrustning och därtill hörande utrustning, köp och försäljning av ljudanläggningar för mobilt och fast bruk och därtill hörande utrustning bedriva service, underhåll montage och reparation på all teknisk utrustning och fordon, idka finansieringsverksamhet dock ej sådan som avses i lag om kreditaktiebolag eller lag om bankrörelse, idka affärsutveckling av ideer och projekt i egen regi eller i hel- eller delägda dotterbolag, idka handel med värdepapper investeringsobjekt jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TeleProffs Sverige Aktiebolag och det är Skörd, Patrik Håkan som är född 1967 och har titeln VD, Skörd, Patrik Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sönnerhed, Per Henrik Ingmar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Friberg, Bengt Anders Allan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson Lindmark, Kurt Morgan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln RevisorDextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,