Car & Van Sweden Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Car & Van Sweden Aktiebolag är en verksamhet som finns i Jönköping. I Car & Van Sweden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widell, Sven Inge Paul som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Widell, Kerstin Anita som är född 1961 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Car & Van Sweden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Car & Van Sweden Aktiebolag på telefon 036-20650.

Bolaget skall bedriva import och handel med motorfordon samt externa försäljningsuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Car & Van Sweden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Car & Van Sweden Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Car & Van Sweden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Car & Van Sweden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Car & Van Sweden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Car & Van Sweden Aktiebolag har 556330-7445 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.