Wetterstads Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556332-0562 är organisationsnummer för bolaget Wetterstads Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wetterstads Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Wetterstads Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag finns i.

Wetterstads Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-08-23 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wetterstads Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Wetterstads Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wetterstads Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Wetterstads Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-161944 eller genom brev på följande adress:
S. Strandg. 5, 553 20, Jönköping

Bolaget skall utföra tandtekniska arbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wetterstads Tandtekniska Laboratorium Aktiebolag och det är Jansson, Jörgen Lars-Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Karin Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ahlriksson, Bo Samuel Lennart som är född 1973 och har titeln Revisor, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,