Reagentia Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Reagentia Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Reagentia Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Reagentia Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Reagentia Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1988-09-19. Men sedan 1994-01-01 så har Reagentia Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Borgmästargränd 3, 553 20, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Reagentia Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-129000.

Jönköping arbetar för att bolag som Reagentia Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Reagentia Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall vara verksamt inom fastighetsutveckling samt förmedling av objekt som omfattas av lagen om fastighetsmäklare, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Reagentia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Reagentia Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Holger Thomas Bengt-Åke som är född 1951 och har titeln VD, Johansson, Holger Thomas Bengt-Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Solweig Carina Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Reagentia Aktiebolag är 556335-3530.