Nässjö Rehab Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Nässjö Rehab Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I Nässjö Rehab Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tideman, Morgan Reinhold som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Tideman, Anne-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Landén, Christina Ingeborg som är född 1963 och har titeln Revisor, Christina Landén Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nässjö Rehab Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nässjö Rehab Aktiebolag på telefon 0380-17635.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastikmottagning, medicinsk och ergonomisk konsultation, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nässjö Rehab Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nässjö Rehab Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nässjö Rehab Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nässjö Rehab Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nässjö Rehab Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nässjö Rehab Aktiebolag har 556336-0428 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.