Aktiebolaget Kyl & Värmepumpar Åkesson & Berglund

Jönköpings län

Information

556342-8555 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Kyl & Värmepumpar Åkesson & Berglund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Kyl & Värmepumpar Åkesson & Berglund är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Aktiebolaget Kyl & Värmepumpar Åkesson & Berglund finns i.

Aktiebolaget Kyl & Värmepumpar Åkesson & Berglund har varit registrerat sedan 1988-12-21 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Kyl & Värmepumpar Åkesson & Berglund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Aktiebolaget Kyl & Värmepumpar Åkesson & Berglund är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Kyl & Värmepumpar Åkesson & Berglund är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglund, Nicklas Börje -Åkesson, Carl Åke Stefan

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Kyl & Värmepumpar Åkesson & Berglund så kan ni göra det på telefon genom 036-372845 eller genom brev på följande adress:
Domsandsv. 11, 564 35, Bankeryd

Bolaget skall bedriva installation, service, tillverkning och försäljning av värmepumpar, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Kyl & Värmepumpar Åkesson & Berglund och det är Åkesson, Carl Åke Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Nicklas Börje som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Inger Irene Viola som är född 1934 och har titeln Suppleant, Patriksson, Helena Kristina som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,