Kjell Lindström Hälsoteknik Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Kjell Lindström Hälsoteknik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Kjell Lindström Hälsoteknik Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kjell Lindström Hälsoteknik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1989-02-20 så har Kjell Lindström Hälsoteknik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kjell Lindström Hälsoteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Kjell Lindström Hälsoteknik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kristinedalsg. 52, 553 31, Jönköping. Vi ni istället prata med Kjell Lindström Hälsoteknik Aktiebolag så kan ni göra det på 036-163135.

Bolagets verksamhet är läkarvård, undervisning, heminrednings- rådgivning samt home staging och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindström, Kjell Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hemgren, Åsa Elvira Kristina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemgren, Kjell Jonas Ragnar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svensson, Katharina Gunhild Louise som är född 1942 och har titeln Revisor, Firma Revisorerna som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Kjell Lindström Hälsoteknik Aktiebolag har 556343-6103 som sitt organisationsnummer.