Tenhults Bilservice Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556344-2549 är organisationsnummer för företaget Tenhults Bilservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tenhults Bilservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Tenhults Bilservice Aktiebolag finns i.

Tenhults Bilservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-20 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tenhults Bilservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Tenhults Bilservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tenhults Bilservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tenhults Bilservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-91209 eller genom brev på följande adress:
Jönköpingsv. 9, 560 27, Tenhult

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tenhults Bilservice Aktiebolag och det är Milic, Milan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Milic, Dragan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Milic, Snezana som är född 1961 och har titeln Suppleant, Milic, Veronika Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lavén, Jan Wilhelm som är född 1950 och har titeln Revisor, Cassegård, Ann Elisabet som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsbyrån Jan Lavèn AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Elisabet Cassegård som är född och har titeln Revisor,