Janne Frisör Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Janne Frisör Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Janne Frisör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Janne Frisör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Janne Frisör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-18. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Janne Frisör Aktiebolag ska trivas.

Janne Frisör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Janne Frisör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Janne Frisör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Janne Frisör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-122676.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Janne Frisör Aktiebolag är Helgesson, Claes Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Singhoffer, Britt Kerstin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Sandgren, Boris Caleb Leonard som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Janne Frisör Aktiebolag har 556347-8410 som sitt organisationsnummer.