BJ Therapi-Konsult Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556348-6629 är organisationsnummer för bolaget BJ Therapi-Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BJ Therapi-Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som BJ Therapi-Konsult Aktiebolag finns i.

BJ Therapi-Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-26 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BJ Therapi-Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

BJ Therapi-Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BJ Therapi-Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med BJ Therapi-Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-363599 eller genom brev på följande adress:
Smedjeg. 10, 553 20, Jönköping

Bolaget skall bedriva behandlingsverksamhet inom områdena akupunktur och sjukgymnastik, hästavel samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BJ Therapi-Konsult Aktiebolag och det är Johansson, Birgitta Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergdahl, Ann-Christin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor