VCG Vital Consulting Group AB

Jönköpings län

Information

Bolaget ska syssla med: Kiropraktik och därmed förenlig verksamhet. Hälsa kopplad till friskvård och öka kunskapen om motionens betydelse inom friskvårdsområdet. Handel med tillbehör för kiropraktik, hälsa och friskvård. Annan teknisk verksamhet. Datakonsulting, dataprogramtillverkning, datautbildning och säkerhetsfrågor inom IT-området. Handel med tillbehör för datorer och telefoni. Handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VCG Vital Consulting Group AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är VCG Vital Consulting Group AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1989-01-30 så skapades VCG Vital Consulting Group AB och företaget är har F-skattsedel VCG Vital Consulting Group AB har haft det sedan 1994-01-01.

VCG Vital Consulting Group AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556350-6541 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är VCG Vital Consulting Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med VCG Vital Consulting Group AB så går det att nå dem via telefon på 036-347055 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom VCG Vital Consulting Group AB är Bergman, Gunnar Malte Birger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Britt-Marie Agnes Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bergman, Fredrik Gunnar som är född 1984 och har titeln Suppleant, Bergman, Ulrika Marie som är född 1979 och har titeln Suppleant, Tivelius, Lars Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, .