JÅAS Kranservice Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och JÅAS Kranservice Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JÅAS Kranservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JÅAS Kranservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JÅAS Kranservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-22. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JÅAS Kranservice Aktiebolag ska trivas.

JÅAS Kranservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av mobilkranar och mobilkrans- tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JÅAS Kranservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är JÅAS Kranservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med JÅAS Kranservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-165808.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med JÅAS Kranservice Aktiebolag är Molin, Sigvard Ture som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Molin, Krister Bertil som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Molin, Tomas Martin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

JÅAS Kranservice Aktiebolag har 556351-6474 som sitt organisationsnummer.