Copy Tech i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Copy Tech i Jönköping Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Copy Tech i Jönköping Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Copy Tech i Jönköping Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Copy Tech i Jönköping Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Copy Tech i Jönköping Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Copy Tech i Jönköping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Österängsv. 2, 554 63, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-719270.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Copy Tech i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Copy Tech i Jönköping Aktiebolag har idag 556351-7621 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Copy Tech i Jönköping Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av konstorsmaskiner och tillbehör, inköp och försäljning av metaller, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Copy Tech i Jönköping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engberg, Carl-Gustav Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Engberg, Carl Axel Fredrik som är född 1984 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .