Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-04. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag ska trivas.

Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva avfallstransport och övrig transportverksamhet, köpa och försälja fast och lös egendom samt bedriva fastighetsuthyrning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-710151.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag är Gustafsson, Tommy Ingvar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Britt Karina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Jonny Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Frakttjänst i Jönköping Aktiebolag har 556352-5111 som sitt organisationsnummer.