Erik Fernström Film Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Erik Fernström Film Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I Erik Fernström Film Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fernström, Erik Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernström, Erik Johan som är född 1980 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Erik Fernström Film Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Erik Fernström Film Aktiebolag på telefon 0390-10300.

Bolaget ska driva filmproduktion, handel med aktier och bostadsrätter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Erik Fernström Film Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Erik Fernström Film Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Erik Fernström Film Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Erik Fernström Film Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Erik Fernström Film Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Erik Fernström Film Aktiebolag har 556352-7315 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.