JBA Förvaltning AB

Jönköpings län

Information

556353-2794 är organisationsnummer för verksamheten JBA Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JBA Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som JBA Förvaltning AB finns i.

JBA Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1989-02-20 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JBA Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

JBA Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JBA Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med JBA Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0533-25125 eller genom brev på följande adress:
Brunsbol Fridhem, 661 94, Säffle

Bolaget skall bedriva konsultationer inom redovisning och ekonomi. Handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JBA Förvaltning AB och det är Anstrin, Anders Bertil Gustav som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Carl Johan Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Köllerström, Dag Magnus som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor,