Aktiebolag Elitservice & Hushållsservice i Jönköping

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva service och reparation av hushållsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolag Elitservice & Hushållsservice i Jönköping vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Aktiebolag Elitservice & Hushållsservice i Jönköping ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1989-04-03 så skapades Aktiebolag Elitservice & Hushållsservice i Jönköping och företaget är har F-skattsedel Aktiebolag Elitservice & Hushållsservice i Jönköping har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolag Elitservice & Hushållsservice i Jönköping är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556355-4830 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Aktiebolag Elitservice & Hushållsservice i Jönköping Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolag Elitservice & Hushållsservice i Jönköping så går det att nå dem via telefon på 036-60900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Rune Christer Firman tecknas i förening av -Johansson, Alf Torsten -Sandström, Roland Rutger Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolag Elitservice & Hushållsservice i Jönköping är Johansson, Rune Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Alf Torsten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Roland Rutger Göran som är född 1945 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .