Europa Möbler Fastigheter Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Europa Möbler Fastigheter Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Europa Möbler Fastigheter Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Europa Möbler Fastigheter Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1989-04-13 så har Europa Möbler Fastigheter Aktiebolag varit registrerat och sedan 2000-09-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Europa Möbler Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Europa Möbler Fastigheter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Europa Möbler Fastigheter Aktiebolag så kan ni göra det på 036-181100.

Bolaget ska bedriva detaljhandel med möbler, äga och förvalta fastigheter, äga och förvalta maskiner och inventarier samt driva uthyrningsverksamhet av lokaler och inventarier samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Högberg, Anders Tobias som är född 1977 och har titeln VD, Högberg, Anders Tobias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Schörling Högberg, Kerstin Sofia M som är född 1978 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. .

Europa Möbler Fastigheter Aktiebolag har 556355-8450 som sitt organisationsnummer.