Huskvarna Elkonsult Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Huskvarna Elkonsult Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Huskvarna Elkonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Huskvarna Elkonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Huskvarna Elkonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-05. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Huskvarna Elkonsult Aktiebolag ska trivas.

Huskvarna Elkonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva projektering av elanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Huskvarna Elkonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Huskvarna Elkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Huskvarna Elkonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0390-50110.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Huskvarna Elkonsult Aktiebolag är Bergner, Örjan Engelbrekt som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergner, Lena-Karin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lidhed, Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Lidheds Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Huskvarna Elkonsult Aktiebolag har 556355-9524 som sitt organisationsnummer.