Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekholm, Fritz Claes-Uno som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekholm, Claes Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekholm, Inger Anita som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boiardt, Adam Kristian som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag på telefon 036-169315.

Bolaget skall bedriva försäljning av färger, tapeter och golvmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekholm, Fritz Claes-Uno

Ekholms Färggross i Jönköping Aktiebolag har 556356-5927 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.