Aero Materiel Konsult Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556358-7996 är organisationsnummer för bolaget Aero Materiel Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aero Materiel Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Aero Materiel Konsult Aktiebolag finns i.

Aero Materiel Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-05-11 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aero Materiel Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Aero Materiel Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aero Materiel Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aero Materiel Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-80435 eller genom brev på följande adress:
Västergårdsv. 24, 560 28, Lekeryd

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva genom dotterbolag handel med produkter inom flygindustrin, dessutom äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aero Materiel Konsult Aktiebolag och det är Benderius, Curt Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Benderius, Birgit Elisabeth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Benderius, Viktor Bertil som är född 1977 och har titeln Suppleant, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln Revisor,